Registreren

Lees hier als je je wilt registreren voor dit forum
Gesloten
Gebruikersavatar
Emma
Site Beheer
Berichten: 439
Lid geworden op: 22 mei 2015, 22:01
Locatie: Etten-Leur
Contacteer:

Registreren

Bericht door Emma »

Hoi,

Leuk dat je je wilt registreren. TSFriends is een besloten forum voor vrienden en vriendinnen die toevallig, om een oude term van stal te halen, transseksueel zijn. Sommigen staan ergens in het begin van hun transitie, anderen hebben de transitie al jaren achter de rug.

Omdat er mensen zijn die graag aapjes kijken en we daar niet zo'n behoefte aan hebben, is het forum besloten. We laten dus niet zomaar mensen toe, maar je zult ook weer niet zomaar geweigerd worden omdat je gezicht ons niet aan staat. Zo werkt het niet.

Je registreren voor dit forum doe je eenvoudig via de registreer-link rechts bovenaan. Maar het invullen van alleen je naam en mailadres is niet genoeg. We willen voor je toegelaten wordt ook een korte motivatie van je ontvangen. Daar hebben we heel handig een verplicht veld op het registratieformulier voor gemaakt. Het hoeft geen heel uitgebreide motivatie te zijn, je levensverhaal kun je later op het forum wel kwijt ;) Wat bijvoorbeeld heel goed werkt als motivatie is als je zegt geïntroduceerd te zijn door een bestaand lid (en je het bestaande lid kun noemen natuurlijk, dat controleren we wel ;))

Ben je eenmaal toegelaten, dan stellen we het erg op prijs als je je even voorstelt in het subforum "Even voorstellen".

Namens het beheerteam,
Emma

Snelle links:
Registreren
1 x
Nothing you can do, but you can learn how to be you in time.
It's easy

Emma: I am me

Gesloten